2014. december 5., péntek

Gyereket csinálni könnyű?!?

A mozdulatsor az ugye megvan mindenkinek. Az nem egy nagy vasziszdasz ugyebár. De mégis sokkal, sokkal bonyolultabb a dolog.
Először is szögezzük le, nem mindenkinek nehéz. Van aki tervezi és jön is szinte azonnal, van aki nem tervezi, de nem is tesz ellene semmit és jön.... Persze van is nagy döbbenet, de ezen nincs mit csodálkozni. És hát vannak akik éveket várnak és vagy sikerül nekik vagy sajnos nem.
Ez egy nagyon nehéz időszak mindenkinek. Mert először nem gondolsz semmi rosszra, nem aggódsz, de szépen lassan minden megváltozik. Ahogy múlnak a hónapok, egyre frusztráltabb leszel. Persze jön a tanács, aaaaaa nem kell ezen görcsölni (ilyenkor elég cifra gondolataid támadnak) csak figyelj, számolj, figyelj, számolj, szedj babacsináló bogyót, igyad a teát, állj lila fejjel is gyertyában legalább fél órát, hiába majd lefagy a lábad, de a célért mindent. Majd jön a kudarc, az érzés, hogy tuti meghülyültél, mert csak terheseket látsz az utcán, minden pici baba rád mosolyog és mindenki terhes lesz körülötted aki valójában még nem is akarta volna és pont neked meséli mennyire gáz de hát majd lesz valahogy. Belefásulsz, már utálod a témát is, már szinte csak a ciklus közepén kerül szoba a szex, az is mint egy kötelező feladat. 
De egy nap, mikor az addig életerőt adó kávét sugárban hányod ki és szédelegsz egész nap, tudod és érzed: minden percet megért!!! És a java csak ezután jön!!
Kitartást mindenkinek, aki ebben a cipőben jár most! Eljön a ti időtök is ☺️😉

f:pinterest

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése