2014. november 19., szerda

Vàltozàs 1.0

Van az úgy sokak életében, hogy nem érzik jól magukat a bőrükben és ebből kifolyólag az élet màs területein sem tudnak szàz szàzalékot nyújtani, pedig képesek lennének rà.
Ennek különböző stàdiumai vannak.

Kezdeti időszak: Szimplàn pocsékul érzed magad a sajàt tükörképedtől. Nem tetszik magadon a korâbban imàdott naci, felső, fàsult vagy, óràkig készülődsz mert semmi nem tetszik igazàn. 

Előre haladott àllapot: Keveset mosolyogsz, boldogtalannak is érezheted magad, nem szeretsz màr kimozdulni. Nem akarsz a bajodról beszélni, de ugyanakkor, rosszul esik és megsértődsz, hogy senki nem kérdezi meg mi bajod (meg ha meg is kérdezik, a vàlasz persze a "semmi" lesz), mert titkon reméled, hogy valaki csak észreveszi, hogy problémád van. Hogy mi a baj? Azt àltalàban màr csak visszagondolva fejti meg az ember, mert abban a pillanatban nem tudod. Talàn, úgy érzed, mindenki màs hibàs, talàn igaz is, de alapvetően az, hogy boldogtalan vagy, a te döntésed és ez csak rajtad múlik! A boldogság nem valamitől vagy valakitől függ. Mindegy, hogy az éppen egy álom munkahely, barát, barátnő, férj, feleség (kivétel a gyerek, süti, csoki, kávé mert ezek igenis boldoggá tudnak tenni), mert ezek egy idő után elmúlnak. Egyedül akkor lehetsz kiegyensúlyozott és így boldog, ha önmagaddal jóban vagy!!!

Megoldàs: önsajnàlat címen, egy hónapon át, egyél meg minden nap egy jó cukros, szénhidràtban gazdag sütit, ami jót fog tenni a ràncaidnak is, mert a magadra szedett plusz zsír, kitölti a baràzdàkat, igaz ez sajnos a tomporodra és a combodra is, kerekedik majd minden. 
Ez az egy hónap el fog juttatni arra a szintre, hogy muszàj vàltoztatnod! Ezek utàn bőszen nyomni fogod a làbemeléseket, kitöréseket, felüléseket a szobàban mesenézés közben is.

 A legvégső feladat, menj el fodràszhoz és vàlts valami nagyon màsra..... Màs szín vagy forma vagy mindkettő. Mindegy csak szuper legyen a végeredmény!
Ja, ha kész vagy, tégy fel egy képet a Facebook-ra, mert annyi bókot fogsz kapni, hogy a következő depis időszakig kitart az onnan kapott erő :-) 

Ma, én egész nap mosolyogtam :-) ;-) még lábemelés közben is 😂



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése